Cleaningservice Danielle

Schoonmaak zakelijk

Cleaningservice Danielle

Voor het schoonmaken van uw bedrijfspand of kantoor in Alkmaar en omstreken

Is uw kantoor dringend toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Wilt u dat uw pand continu wordt schoongehouden? In de omgeving van Alkmaar hebben heel veel bedrijven reeds de kennis van Cleaningservice Danielle ingeschakeld om de schoonmaak van het pand/kantoor onder handen te nemen.

Ik mag mijzelf professionele schoonmaakster noemen, omdat ik het diploma hiervoor behaald heb bij de Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS). In de tussentijd heb ik al meer dan vijftien jaar aan ervaring opgebouwd in de regio Alkmaar als interieurverzorgster, waardoor ook uw pand bij mij in veilige handen is.

Zakelijke schoonmaak
Ruim aanbod aan werkzaamheden

Welke werkzaamheden verwacht u?

Altijd eerst een kennismakingsgesprek

Voordat ik aan het werk ga, plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek met u in. Zo leren we elkaar alvast kennen en kunnen wij gezamenlijk afbakenen welke werkzaamheden u van mij verwacht. Dit gesprek kan gewoon bij u op kantoor plaatsvinden op de tijd dat het voor u schikt.

Tijdens onze conversatie luister ik zorgvuldig naar uw wensen en bespreken we welke diensten binnen uw budgettaire mogelijkheden passen. Mochten hierbij andere zaken moeten gebeuren, naast het schoonmaken van uw kantoor, bespreken we dit in overleg en is het aan u om te kijken of dat haalbaar is binnen uw financiƫle mogelijkheden.

Cleaningservice Danielle

Een gediplomeerde partij

U kunt van mij vakwerk verwachten. Hier heb ik immers een diploma voor gehaald bij de RAS. Communicatie verloopt altijd rechtstreeks via mij, waardoor eventuele miscommunicatie vlot gladgestreken kan worden.

Zelf beschik ik over een aantal materialen om de reiniging van uw pand vlekkeloos te laten verlopen. Mocht u zelf reeds materiaal hebben aangeschaft om deze werkzaamheden uit te laten voeren, wil ik deze natuurlijk ook gebruiken. Uw pand is na mijn komst weer uw visitekaartje richting personeel en (potentiƫle) klanten!

RAS logo

Cleaningservice Danielle

Neem contact met mij op

Heeft u nog vragen over de schoonmaak van uw bedrijf? Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kom ik graag bij u langs. Of dit in de ochtend of in de avonduren dient te gebeuren, maakt voor mij niets uit. Vul gerust mijn contactformulier in, al vele bedrijven in Alkmaar en omstreken gingen u voor!

cleaningservice-danielle-logo.jpg

Telefoonnummers

E-mail

KvK 65397118
btw id NL002072394B75

Openingstijden

Maandag. 06.30 - 19.00
Dinsdag. 06.30 - 19.00
Woensdag. 06.30 - 19.00
Donderdag. 06.30 - 19.00
Vrijdag. 06.30 - 19.00
Zaterdag. 08.30 - 15.00
Zondag . Gesloten