Cleaningservice Danielle

Schoonmaak particulier

Cleaningservice Danielle

Voor het schoonmaken van uw woning in Alkmaar en omstreken

Is uw woning dringend toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Komt u tijd tekort om de schoonmaak zelf te doen? In de omgeving van Alkmaar hebben heel veel particulieren reeds de kennis van Cleaningservice Danielle ingeschakeld om de schoonmaak van het huis onder handen te nemen.

Met meer dan vijftien jaar ervaring als interieurverzorgster, heb ik in Alkmaar en omstreken mijn sporen verdiend. Dankzij het behaalde diploma bij de Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS), mag ik mijzelf nu een professionele schoonmaakster noemen.

Particuliere schoonmaak
Particuliere schoonmaak

Welke werkzaamheden verwacht u?

Altijd eerst een kennismakingsgesprek

Om duidelijk voor ogen te hebben welke werkzaamheden u van mij verwacht, plannen wij altijd een kennismakingsgesprek in. Dit kan gewoon ‘s ochtends of ‘s avonds bij u thuis ingepland worden.

Ik luister hierbij zorgvuldig naar uw wensen om samen met u de uit te voeren diensten te bespreken en te kijken welke diensten binnen uw budget passen. Mochten hierbij andere zaken moeten gebeuren, naast het schoonmaken, bespreken we dit in overleg en is het aan u om te kijken of dat haalbaar is binnen uw budget.

Cleaningservice Danielle

Een gediplomeerde partij

Ik heb mijn schoonmaak diploma gehaald bij de RAS. Hierdoor bent u verzekerd van het feit dat ik vakkundig mijn werk kan uitvoeren. Als kleinschalig bedrijf weet u dat de lijnen kort zijn en eventuele miscommunicatie vlot is gladgestreken.

Zelf heb ik de beschikking over materialen om uw woning schoon te maken, maar mocht u hier zelf al materialen voor hebben aangeschaft, wil ik deze vanzelfsprekend ook gebruiken. Zo weet u dat uw huis na mijn komst weer helemaal mooi schoon is. Cleaningservice Danielle is ook voor uw woning het juiste adres voor een vlekkeloze schoonmaak!

RAS logo

Cleaningservice Danielle

Neem contact met mij op

Heeft u nog vragen over de schoonmaak van uw woning? Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kom ik graag bij u langs. Of dit in de ochtend of in de avonduren dient te gebeuren, maakt voor mij niets uit. Vul gerust mijn contactformulier in, al vele particulieren in Alkmaar en omstreken gingen u voor!

cleaningservice-danielle-logo.jpg

Telefoonnummers

E-mail

KvK 65397118
btw id NL002072394B75

Openingstijden

Maandag. 06.30 - 19.00
Dinsdag. 06.30 - 19.00
Woensdag. 06.30 - 19.00
Donderdag. 06.30 - 19.00
Vrijdag. 06.30 - 19.00
Zaterdag. 08.30 - 15.00
Zondag . Gesloten